X
تبلیغات
سفالينه -شکمینه - رستورانهای ایران
دوست عزیز عسل اطلاع دادند که کافه آنتراکت سوخت !

میتونین عکسهای قبل و بعد از واقعه رو در این پست ببینین !

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه بیست و هشتم آبان 1387 و ساعت 20:18 |
خب اگر گذرتون به کرمانشاه افتاده باشد حتما طاق بستان رفتین و احتمالا دنده کباب هم میل فرمودین ! در هر حال ! دنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است !

رستورانهای حیدری و جمشید از بهترین جاهایی هستند که میتوانید در آنجا دنده کباب اعلا نوش جان کنید ! رستوران حیدری در خیابان مجاور طاق بستان واقع شده و خیلی هم تر و تمیز نیست و بقول معروف یک غذا خوری قدیمی ولی باحاله و قبل از خوردن غذای اصلی میتونین خودتون رو با خوردن نون و ماست و پیاز سرگرم کنید ، البته پیشنهاد میدم خیلی برایش انرژی نگذارید چون غذای لذیذی بعد از اون در انتظار شماست!

رستوران جمشید هم  یک مجموعه رستوران و تالار پذیرایی نسبتا شیک است که در میدان طاق بستان واقع شده ، البته من تاحالا نرفتم ولی دوستان ازش تعریف کرده اند.

من تا قبل از اینکه دنده کباب کرمانشاهی را امتحان کنم تصور میکردم که دنده کباب همون شیشلیک است ولی در اولین تجربه در رستوران حیدری به عمق فاجعه پی بردم !! البته اصل داستان همونه ولی با مقداری تفاوت، بدین ترتیب که برای تهیه یک پرس دنده کباب ابتدا چند دنده را در کنار یکدیگر قرار داده و سپس گوشت بالای دنده را در طول نصف کرده و از هم باز میکنند و سپس مقدار زیادی گوشت تازه و تا قسمتی چرب را ساطوری کرده و  مابین گوشتهای قسمتهای فوقانی دنده های مذکور قرار میدهند و برای این که این مجموعه از یکدیگر بر روی منقل جدا نشود با ۴ الی ۶ سیخ  و به طرز ماهرانه ای از زیر و رو آن را نگه میدارند و سپس مجموعه فوق را به ذغال و آتش سپرده و در هنگام کباب شدن با قلم مو روی آن چاشنی  سس  میزنند! و در نهایت شما با چهار  دنده که در قسمت فوقانی با توده ای از گوشت بیکدیگر وصل شده اند روبرو میشوید!!!   

و این تجربه ای است بسیار لذیذ و متفاوت وبا نگاهی به میزان جربی و کلسترولی که وارد بدن میفرمائید کمی نا سالم ! در هر حال به یکبار امتحان کردنش می ارزد ! رستوران  حیدری غیر از دنده کباب ، غذاهای دیگری هم دارد از جمله جوجه کباب و کباب کوبیده که من جفتشون رو امتحان کردم و باید اعتراف کنم که فوق العاده است !

توصیه : یک پرس دنده کباب به راحتی دو نفر آدم نرمال رو سیر میکند!

متاسفانه من هیچ عکسی از دنده کباب نداشتم و در نت هم پیدا نکردم - این هم عکس جناب حیدری که در وسط سالن پذیرایی ۲-۳ تا لگن میگذاره جلوش و کباب ها رو سیخ میزنه ! نحوه سفارش گرفتن و سرویس  هم در نوع خودش منحصر بفرده!!!

 

با تشکر فراوان ار فرزین عزیز بخاطر عکس ! یادش بخیر اینها همه بخشی از خاطرات ما از ۴ سال کار در پروژه ایلام و سایت ویزیت های ادواری اونهم از طریق مسیر کرمانشاه است! 

پی نوشت:این هم عکس دنده کباب و جوجه کباب حیدری ! رامین عزیز از وبلاگ "میز غذا" لطف کرد و گوگلید و این عکس رو از وبلاگ "از هر دری سخنی" پیدا کرد و آرمین عزیز هم اجازه استفاده از عکس رو بمن دادند . ممنون از هر دوشون!

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه دوازدهم مهر 1387 و ساعت 19:51 |

۴-۵ ماه پیش فرصتی شد تا دو بار به رستوران کوهپایه در دربند برویم . غذا خوردن در کوهستان،کنار رودخانه آنهم در یک شب سرد بهاری . در کنار دوستان بسیار لذت بخشه ، خصوصا که همراه با گرمای یک بخاری و غذای لذیذ باشه!

من غذای کوهپایه رو خیلی دوست دارم ، سرویس و پذیرایشون هم در سطح رستورانهای دربند بسیار خوبه !   البته اگر نان رو هم خودشون میپختن و داغ ارائه میکردن بهتر هم بود !

با این که کوهپایه رستوران کوچکی نیست ولی معمولا به راحتی نمیشه توش میز خالی پیدا کرد! و بر عکس خیلی از رستورانهای دربند در ورودی رستوران و در مسیر کوه خبری از یک ویترین پر از سیخهای انواع کباب مثلا تازه و آقایی که شما رو دعوت به غذا خوردن در بهترین رستوران دربند میکند نیست !!!!

یکی از مشکلات رستوران کمبود جای پارک است ، چون معمولا پارکینگ خود رستوران پر است و شما باید دست به دامان مافیای جای پارک ! در محدوده میدان بالایی دربند بشوید! و البته این پیاده روی هم خالی از لطف نیست به شرطی که برهوای نفس خود غلبه کرده و فریب رنگ و لعاب لواشکها و آلو کثافتهای سر راه رو نخورید! (قابل توجه بهار خاله ! بله با شما هستم ! شما که رو اون مبل قرمز نشستی ! بله خود شما!!!) که اگر خوردید و فردایش را در مستراح سپری کردید !گله ای مبنی بر اینکه کوهپایه غذاش خوب نبود و شما رو مسموم کرد ، وارد نیست!  

خب حالا بهتره از بحث ترش لواشک و مستراح بیایم بیرون و نگاهی به عکسها و منو و لیست قیمتها -اردیبهشت ۸۷- بندازیم . اگر رفتید جای ما رو هم خالی کنید که دستمان بدانجا بسی کوتاه است !!!

 

این هم آدرسش : تجریش-دربند-سینه کوه-دست راست!!!

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه هشتم شهریور 1387 و ساعت 20:36 |
این رو بحساب پست جدید نگذارین فقط یک یادآوری برای هم سن و سالهای خودم و خاطراتی دور :

یکی از دوستان تو پست قبلی یک کامنت گذاشته بود که من یادم افتاد که مدتها است میخوام چند تا عکس از رستوران اسکان بگذارم و یادم میره ! در هر حال این هم اسکان :

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه بیست و نهم مرداد 1387 و ساعت 22:13 |
بعد از این همه مدت و کلی تنبلی سلام

فعلا نمیخوام در مورد اینجا و مملکت جدید چیزی بنویسم - ان شاالله بعدا! فقط در همین حد بدونید که اینجا دیگه از این خبرها نیست که هر هفته پاشی بری رستوران و غذاهای هیجان انگیز بخوری !- یا حداقل من الان موقعیتش رو ندارم -  البته این نکته رو قبلا دوستان متذکر شده بودند.

در هر حال میخوایم از بریزبین و استرالیا یکسر بریم همدان و ببینیم در رستوران برشته  چی میگذره و چی واسه خوردن پیدا میشه !

اولا که برشته متعلق به پسر عمه عیال بنده است که جوانی است پر انرژی و با انگیزه و جویای نام که بعضی وقتها هم سر و کله اش تو این وبلاگ و با شناسه "ستم رضا" پیدا میشه .فکر نکنین چون فامیله میخوام ازش تعریف کنم ! نه داداش ما خودی غریبه حالیمون نمیشه!

در رستوران فوق غذاهای ایتالیایی و مرغ سوخاری ارائه میشود ، البته غذاهای دیگه هم هست ولی تم اصلی غذاها این دو گروهه.

از اونجایی که این علیرضا خان ما دوست داره هر کاری رو درست انجام بده ، قبل از شروع بکار کلی در این زمینه تحقیق کرده لذا سعی کرده بهترین دستگاههای تهیه مرغ سوخاری را از منابع داخلی و خارجی تهیه کنه و برای در اختیار گرفتن طرز پخت غذاهای ایتالیایی و سس های مربوطه هم کلی وقت و هزینه صرف کرده.

آقا جون کلا غذاش خوبه دیگه! چرا بحث میکنین ؟!

اولا که مرغ سوخاریش بوی ذهم یا شایدم ضحم یا ظحم ویا .... نمیدهد  دوما پاستاهاشم خوشمزه است

و اما نکات قابل توجه و پیشنهادات :

اول از همه اینکه من اگر جای دوستان برشته بودم ، در منوی غذا به جای واژه غریب و نامانوس مرغ کنتاکی از واژه مرغ سوخاری استفاده میکردم . میدونم که این یک اشتباه رایج شده وشاید خیلی ها با واژه مرغ سوخاری آشنا نباشن، ولی چه  بهتر که از واژه صحیح استفاده کنیم - البته این تقصیر فرهنگستان ادب فارسی است که بعد از کلی وقت که یک واژه بیگانه به مملکت وارد شد تازه یادش میافته براش لغت بسازن ! که اگر اینطور نبود من هنوز به دستمال کاغذی نمیگفتم کلینکس !!!

دوم: من با جنس و نمای کف پوشهای طبقه اول حال نکردم و به نطر من قشنگ نبود - رک تر از این هم نمیتونم بگم.

سوم :پیشنهاد میکنم یک دستشویی کوچک فقط جهت شستشوی دست یکجایی در سالن ابتیاع فرمایند چون برشته فست فوود نیست بلکه رستوران است.  

چهارم: مرغ با پودر سوخاری تند و ادویه دار (اسپایسی)رو هم به منو اضافه کنند!

پنجم: آدرسشونو بلد نیستم - هر وقت فهمیدم میگذارم اینجا

ششم: امیدوارم همیشه موفق باشن و دخلشون پر پول باشه

هفتم: عکسها رو ببینید و حالشو ببرید :

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه سی و یکم خرداد 1387 و ساعت 19:45 |
سلام دوستان

فرصتی شد تا ۱-۲ هفته ای را در مرز پر گهر سپری کنم از جمله نتایج این سفر رفتن به چند رستوران بود هرچند که بعضی هاشون جدید نبودند در هر حال در مورد  اون یکی دوتایی که برام جدید بودند بتدریج  مینویسم

یک روز صبح به دعوت یکی از دوستان دوران کودکی - که به لطف این تارنماهای جهانی پیدایش کرده بودم- رفتیم به کافه آنتراکت برای صرف صبحانه !

کافه آنتراکت در طبقه بالای سینما جمهوری و در خیابان جمهوری نرسیده به تقاطع خیابان فلسطین واقع شده و متعلق به زوج هنری لیلا حاتمی و علی مصفا میباشد! فضای رستوران و دکوراسیون بیانگر اصالت و منطبق با قدمت سینما میباشد و تا حدی هم نشات گرفته از روحیه هنرمندانه مالکان آن! از جمله میز و صندلیهای لنگه به لنگه ، دیگچه فلزی محتوی عدسی و یا سبد زیبای نان و همچنین کتابخانه ای پر از کتاب ! من فضایش را دوست داشتم یکجورهایی احساس میکنی داری تو خونه صبحانه میخوری !

صبحانه تشکیل شده از نان-پنیر-کره-مربا-گردو -املت-سوسیس-بیف بیکن-پوره سیب زمینی-میوه-آب میوه-عدسی -چای و قهوه و ....

کیفیت صبحانه متوسط و خانگی - تنوع اقلام معمولی - قیمت با توجه به کمیت و سرویس کمی بالا (هر نفر ۸۰۰۰ تومان)

چیزی که من و همراهانم  باهاش حال نکردیم پرسنل اونجا بودند ! نه اینکه برخورد بدی داشته باشند یا بی ادب باشند نه اصلا ! اولا که اینکاره نبودند یعنی گارسون نبودند! و از همه مهمتر اینکه یک چیز خیلی مهم کم داشتند و اون هم لبخند بود ! نمیدونم چرا هیچکس اونجا لبخند نداشت و ّهمه مثل آدم آهنی بودن  و این برای جایی که شما میخواین اولین و مهمترین وعده غذایی روزتون رو بخورین و بقولی روزتون رو باهاش شروع کنین بسیار مهمه !

وقتی داشتیم از اونجا خارج میشدیم  زوج هنری عزیز و دوست داشتنی لیلا حاتمی و علی  مصفا رو هم روئیت نمودیم! و باهاشون حال و احوال کردیم و عکس گرفتیم و اون وقت بود که فهمیدم چرا هیچکدوم از پرسنل اونجا لبخند نمیزنن !!!! همیشه شنیده بودم که علی مصفا آدم جدی ایه ولی بنظر من کمی بداخلاقه ! دوست عزیز و هنرمندمون نباید فراموش کنه که مهمترین انگیزه ای که مردم رو صبح روز تعطیل از خانه خارج میکنه تا کلی مسافت طی کنن و به کافه آنتراکت برن و یک صبحانه معمولی و کمی گرون بخورن ، شانس دیدن این هنرمندان عزیز میباشد ! همونطور که در کشورهای دیگر هم همینطوره مثل رستورانهای Planet Hollywood-Nobu-Dive-Tribeca-schatzi-Zeotrope و ....

در هر حال اینها هیچکدوم دلیل نمیشه من از آنتراکت بدم بیاد ، بلکه خیلی هم خوشم میاد پس اگه گذرتون اونورا افتاد یکسری به کافه آنتراکت بزنین

این هم چندتا عکس :

پی نوشت :

صبح جمعه   ۲۴ آبان ۱۳۸۷  در پی آتش سوزی که در سنما جمهوری رخ داد ، سالنهای نمایش  و کافه آنتراکت در آتش سوخت !

+ نوشته شده توسط Ali در دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1387 و ساعت 11:32 |
خیلی وقت بود که میخواستم در مورد رستورانهایی که قدیمها در شهرهای مختلف رفتم بنویسم البته که عکسی ازشون ندارم ولی خب اشکال نداره ! و بتدریج یک چیزهایی در موردشون مینویسم ، و این هم اولیش : سرمست گواور

در فاصله سالهای ۱۳۸۲ تا ۸۶ در پروژه ای  کار میکردم که محل پروژه در  نزدیکی ایلام بود و بعضی وقتها بقول معروف میرفتیم سایت   . با توجه به محدودیتهای آب و هوایی و پروازی ، اکثر اوقات میرفتیم کرمانشاه و از اونجا با ماشین میرفتیم ایلام فاصله بین کرمانشاه و ایلام حدود ۱۸۰ کیلومتر است و سرمست اسم منطقه ای است در بین راه کرمانشاه و ایلام . دقیقا بین اسلام آباد غرب و گردنه غلاجه ! دامداری در اونجا بسیار رواج داره و به دلیل موقعیت فیزیکی و مناسبش جای مناسبی هم برای گوسپندان عزیز است و با توجه به اینکه این مکان در میانه راه کرمانشاه به ایلام - مرز مهران و کربلا قرار داره بسیار پر تردد هم میباشد . دفعه اولی که رفتم اونجا برام خیلی عجیب بود مغازه ها یکی در میان یا کبابی بود یا قصابی ! شهر هم که چه عرض کنم ! شاید بهتر باشه بگم بخش ! تشکیل شده بود از یک خیابان و کمی کوچه و همین این هم عکس شهر : (توضیح من الان یکسر شهر ایستادم و عکس گرفتم و آخر شهر رو هم از اون آخرین تیر چراغ برق میتونین ببینین)

هیچ وقت اولین باری که رفتم اونجا رو یادم نمیره !!!

راننده (با لهجه کردی) :آقا مهندس بریم یه چیزی بخوریم ! اینجا کبابش خوبه

من: بریم

فروشنده (با لهجه کردی): سلام بفرمایین؟

من : چی دارین ؟

فروشنده : کباب

من : چه کبابی ؟

فروشنده : کباب دیگه ! کباب ، کبابه دیگه !

من هاج و واج یه نیگاه به یخچال انداختم و دوزاریم افتاد !*

من : خب من یک سیخ میخورم

راننده : آقا مهندس یک سیخ که کمه ؟! داداش ۱۰ سیخ فعلا بذار !!!

**اونجا گوشت گوسفند رو ضایع نمیکنن !، تکه میکنن و با کمی چربی به سیخ میکشن و میخورن !

فضای درون : صندلیهای لنگه به لنگه فلزی و پلاستیکی ، میزهای قدیمی با سفره پلاستیکی و در و دیواری پر از پوستر های قشنگ ، یک یخچال کهنه و یک بخاری روغن سوز که کلاه و دستکش یک مشتری روش بود !

فروشنده دستکش و کلاه رو برمیداره و چند تا تیکه نون میذاره رو بخاری و بعد کبابو میکشه لای اون و میذاره تو یک بشقاب ملامین و اونو میذاره تو سینی و با پیاز میاره !!!! و بعد بهترین، لذیذ ترین و ارزونترین کباب چنجه دنیا ! در جلوی شماست !!! و در آخر هم یک استکان پر از چای و لک ! هیچ وقت مزش از زیر زبونم بیرون نمیره. خلاصه اگه گذرتون اونورا افتاد کباب رو فراموش نکنین     

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه بیست و چهارم اسفند 1386 و ساعت 19:47 |
این مطلب رو سیاوش عزیز در وبلاگ زیر نور خاطرات نوشته که با عرض تشکر کپی اش کردم اینجا .

در ضمن پیشنهاد میدم به زیر نور خاطرات هم سر بزنین

با کسب اجازه از استاد اعظم,علی عزیز 

                     این مطلب رو به وبلاگ سفالینه تقدیم میکنم ...

                                       -----------------------------

یکی از فامیلها رو خواستیم نهار ببریم بیرون و تصمیم بر این شد که یه جا خارج تهران بریم نهار بخوریم.راه افتادیم رفتیم سمت اوشان و فشم .نرسیده به دوراهی اوشان یک منطقه است به اسم زردبند که پر رستورانه و اتفاقا اولین رستوران هم به همین اسمه.ولی یه جا آدرس داده بودن که قرار بود بریم به اسم دهکده سرخوشه.

دهکده سرخوشه, بر خلاف بیشتر رستورانهای اون منطقه اصلا تخت و نیمکت نداره و فقط میز داره.چندتا میز بیرون و چندتا داخل سالن.قیمت غذاها هم مناسب هستن.کباب شیشلیک,فیله کباب و کباب کوبیده غذاهایی بودن که ما انتخاب کردیم و کیفیت غذاها هم خوب بود.ما که رفتیم اونجا خیلی شلوغ نبود ولی موقع برگشتن خیلی خیلی شلوغ شده بود و همه منتظر بودن که میز گیرشون بیاد برای نشستن. خیلی جای خوبی بود و پیشنهاد میکنم اگر خواستین اونجاها غذا بخورین حتما این رستوران رو امتحان کنید ... 

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه سی ام شهریور 1386 و ساعت 12:20 |
قبلا مطلبی در مورد رستوران کوکو نوشته بودم که میتونین تو آدرس زیر پیداش کنین :

http://sofalineh.blogfa.com/post-61.aspx

http://sofalineh.blogfa.com/post-62.aspx

این هم چند تا عکس از غذاهای خوشمزه رستوران کوکو :

غذاها به ترتیب از بالا به پایین عبارتند از :

۱-سالاد  ۲- سیب زمینی تنوری   ۳-شاتو بریان   ۴-پنه مرغ      ۵-استیک مخصوص کوکو     ۶- پیتزا پپرونی      ۷-راویولی  

توصیه : سعی نکنین در رستوران کوکو تلفنی جا رزرو کنین . چون ما اینکار را کردیم و ۱۲۰۰۰ تومان هزینه سرویس و رزرو زمانی دو تا میز شارژ شدیم

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه شانزدهم مرداد 1386 و ساعت 14:6 |
توضیحات در خصوص این رستوران رو میتونین اینجا ببینین !

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه یازدهم مرداد 1386 و ساعت 11:11 |
دیشب مجددا رفته بودم رستوران اسپیو . اتفاقاتی جالبی برامون افتاد که در ادامه پست SPU اضافه اش كردم : اين هم لينكش :

http://sofalineh.blogfa.com/post-16.aspx

عكسهاشم بعدا به همين پست اضافه ميكنم

این هم عکسش:

+ نوشته شده توسط Ali در دوشنبه هشتم مرداد 1386 و ساعت 10:19 |
خب یک این هم یک پست جدید

خیابان پاسداران پایین تر از برج سفید روبروی مستر پیچ و ایکات سه تا رستوران قرارداره: یکی خانه استیک ، دومي اسمش يادم نيست و سومي خانه اسپاگتي و همون جور كه از اسمش معلومه يك رستوران ايتاليايي است. رستوران خيلي بزرگي نيست ولي فضاي خوبي داره و از اون مهمتر اينكه مثل خيلي از جاها سعي نكردن ۱۰۰ تا صندلي دور يك ميز ۴ نفره بگذارن بطور مثال ميزي كه مانشستيم يك ميز ۸ نفره بود كه فقط ۶ تا صندلي دورش بود و ما ۶ نفر در هنگام غذا خوردن هيچ مشكل تداخلي با هم نداشتيم! غذاها عبارت بودند از : پيش غذاها-سالادها- انواع اسپاگتي - پاستاها - و غذاهاي اصلي كه عمدتا گوشتي هستن ولي همگي با پاستا و اسپاگتي سرو ميشن.

برخورد پرسنل و توضيحات در مورد غذاها خوب بود ! تنوع غذاها از نظر تعداد اسپاگتي يا پاستاها خوب بود . كميت خيلي خوب بود كيفيت هم بد نبود ! قيمت هم مناسب بود !

نكته اي كه كمي تو ذوق ميزد نحوه دكوراسيون جهت جداسازي آشپزخانه و سالن بود كه از يك پيشخوان خوشگل تشكيل شده بود ولي با توجه به موقعيت قرارگيري گاز و فر هر وقت به اون سمت نگاه ميكردم نگاهم ميافتاد به درون هواكش بزرگ بالاي گاز كه با آلومينيوم پوشيده شده بود و اين چندان جالب نيست شايد بد نباشه از يك كابينت سقفي معلق يا يك همچين چيزي استفاده كنن.

در هر حال پيشنهاد ميدم يك سري بزنين. با يكبار رفتن نميشه در مورد غذاها نظر داد ولي اسپاگتي با سس بلونز ش خوب بود! اين هم ۲ تا عكس از سالاد سبز و پنه با سوسيس لهستاني و سس پارمزان:

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه دوم مرداد 1386 و ساعت 16:48 |
اونقدر رستوران های مختلف قدم و جدید تو نوبتن که نمیدونم از کدوم شروع کنم ؟!

بگذار این دفعه رو بریم خارج تهران ! الان تابستونه و همه بالاخره گذرشون به شمال ایران می افته !

و احتمالا هم همه فست فود نارنجستان رو در هتل نارنجستان تجربه کردین !

این مجموعه یک شعبه هم در جاده هراز کیلومتر ۲۰ جاده آمل به تهران داره . کیفیت غذا هم مثل همون شعبه اصلی است . ولی بجاش جای خیلی قشنگی واقع شده . بالای تپه و با دیدی به جاده و کوه فضای بسایر خوبی برای بازی بچه ها داره و طبق معمول یک کافی شاپ - یک جورابان فروش و یک شکلات فروشی !!! در هر حال همیشه که نمیشه توی راه شمال کباب و ماهی و غذاهای سنگین خورد ! این هم در نوع خودش تنوعی بود !

سایر شعب عبارتند از : نور روبروی پارک جنگلی - چالوس ابتدای کمربندی - پارک ارم لونای ۱

این هم چند تا عکس از نارنجستان هراز :

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه بیست و یکم تیر 1386 و ساعت 8:3 |
خب نوبت رسید به شاورما

(آقا ! یک وقت فکر نکین من دفعه اولمه که از اینا می خورم و زود میام مینوسیم ! نه داداش اینا همه تو نوبتن ! منتها کو وقت و حوصله پست جدید ! )

شاورما اسم یک نوع غذای مدیترانه ای که همون کباب ترکی خودمونه با این تفاوت که تو نون مخصوص خودش که یک چیزی مثل نون پیتا است پیچیده میشه !

و البته در تهران اسم یکسری رستوران زنجیره ای هم هست که غذای اصلی این رستورانها رو هم شاورما تشکیل میده . البته غذاهای دیگه هم ارائه میشه از جمله دونر کباب و استیک و رست بیف و لنگه مرغ کبابی و کراکف و ...! البته من همیشه اونجا شاورما شو خوردم ! شاورما های ارائه شده در اندازه کوچک می باشد و برای یک نفر (خصوصا آقایون) کم میباشد ولی خانومهایی که همیشه رژیم دارن براشون مناسبه !!!  قیمت هر شاورما ۱۰۰۰ تومان میباشد.

شعب این رستوران در حال حاظر عبارتند از:

۱-نیاوران : خیابان دزاشیب      ۲-سعادت آباد : نرسیده به میدان کاج         ۳-ونک : شمالشرق میدان ونک      ۴-پل رومی : روبروی پمپ بنزین اسدی                  ۵: قلهک :  بالاتر از یخچال     ۶-شعبه سفارشات : شهرک غرب تلفن:۲۲۰۷۹۹۱۹-۲۲۰۷۲۶۱۵

+ نوشته شده توسط Ali در چهارشنبه سیزدهم تیر 1386 و ساعت 8:7 |
از قدیمها یک رستوران تو خیابان سئول بود بنام استخر ونک ! بعدها این رستوران تبدیل شد به ۳ رستوران مجزا که البته تا حدی هم با هم ارتباط دارن : ۱- سنتی باربد ۲- جوجه کباب شکری ۳-باغ رستوران استخر ونک

سنتی باربد رو که قبلا در موردش نوشتم .و اما جوجه کباب شکری :

رستوران شکری دقیقا بین باربد و استخر ونک قرار گرفته و دکوراسیون خیلی معمولی داره سرویسش هم در حد جوجه کبابی خوبه فقط هم ۳ نوع غذا داره جوجه کباب-کباب بره و کشک حلیم جون (نمیدونم  کشک بادمجون بود یا حلیم بادمجون) در هر حال هر ۳ تا غذاش خوبه من که جوجه کبابشو دوست دارم البته جمعیت حاظر هم در کیفیتش تاثیر داره هر چه شلوغ تر کیفیت پایین تر مثلا دفعه اخر که من رفتم یک مهمونی ۷۰-۸۰نفره اونجا بود بهمین دلیل جوجه ما از شدت خامی تقریبا زنده بود و داشت خیار شورهای کنار بشقاب رو میخورد!

در هر حال ارزش امتحان کردن رو داره

اضافه شده در ۸:۰۰ ۷/۵/۸۶

توضیحات تکمیلی فوق را دوست خوبم علی علی اکبری  اضافه کردن:

یک توضیح در مورد رستوران شکری.... که فکر میکنم از قلم افتاده.... سالهای ساله که رستوران استخر ونک جوجه ی سفید(بدون زعفران) رو با کیفیت خوبی ارائه میده... یعنی از وقتی که من یادمه.... اونموقع ها خود شکرا... سمیعی هنوز زنده بود.... به خاطر همینم بود که مشهور شد....و به خاطر تخصصی بودنش.... فقط جوجه و بره..... بعد ها یکی از دادمهاش که فکر میکنم مرتضی بود یه گوشه ی باغش رو که کلا متعلق به خانواده شون بود رو به سفره خانه ی باربد تبدیل کرد..... البته اکثر خاطرات من از اون رستوران بر میگرده به استخری که میزها دور اون چیده شده بود.... ولی الان مثل اینکه خرابش کردند........

+ نوشته شده توسط Ali در شنبه نهم تیر 1386 و ساعت 16:49 |

مزخرف

نبايد كه هميشه در مورد جاهاي خوب نوشت ! بلكه بايد جاهاي بد رو هم معرفي كرد تا دوستان پولشون رو دور نريزن !

ديشب با مادر بچه ها ! رفته بوديم خيابان ونك خريد بعد تصميم گرفتيم بريم يك كافي شاپ بشينيم و يك چيزي بخوريم رفتيم برج آينه ونك طبقه بالا انتهاي راهروي دست راست آخرين واحد دست چپ كافي شاپ Day  يا روز ! چشمتون روز بد نبيند ! من يك ليموناد گرفتم كه اونقدر توش نمك ريخته بودن كه فقط 2-3 جرعه تونستم بخورم و همون هم باعث شد زبان و معده ام تا دو ساعت بسوزد ! مادر بچه ها هم شكلات گلاسه گرفت كه اونهم به همه چيز شبيه بود غير از شكلات گلاسه ! اين دو قلم شد 6000 چوق اگه شش تومن رو مينداحتي تو جوب و بجاش دو تا ليوان آب جوب ميخوردي بهتر بود !

نكته وقتي به گارسون گفتم كه اين ليموناد اونقدر شور بود كه من نخوردمش گفت : گفت اخي ببخشيد يك ليموناد طلب شما ! من نميدونم چطور پيش خودش فكر كرده من بازهم ميرم اونجا !

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه هفتم تیر 1386 و ساعت 7:53 |
مطلبی در مورد رستوران عروس لبنان در ماههای گذشته نوشته بودم ولی هیچ عکسی ازش نداشتم . این هم عکسهاش !!! دیگه چی می خواین ؟!!!

لینک مطلب اصلی در مورد این رستوران رو میتونین تو پیوندهای روزانه پیدا کنین .

با تشکر از دوست خوبم بیان که این عکسها رو در اختیارم قرار دادن!

 

 

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه بیستم خرداد 1386 و ساعت 14:57 |
به توصیه یکی از رفقا جمعه هفته گذشته رفتیم رستوران گیلک !

همونطوریکه از اسمش بر میاد در این رستوران غذاهای گیلکی سرو میشود . جای کوچک و بسیار قشنگ و تر و تمیزیه و سرویس خوب و گارسونهای مودبی هم داره . و اما در مورد غذا به نظر من یک نو آوری در غذاها دیده میشود یعنی فکر میکنم غذاها همون غذاهای گیلکی است با اندکی تغییر در نوع طبخ و ارائه و بشقاب آرایی به سبک فرنگی !!! من از غذاش بدم نیومد ولی خیلی هم شاهکار نبود . یکی از همراهان ما که گیلکی بود اصلا خوشش نیومد و میگفت که این اصلا غذای گیلکی نیست البته ایشون با غذای خونگی گیلکی مقایسه میکردن ! قیمتش هم نسبت به غذایی که ارائه میده کمی بالاست . ولیکن در مجموع جای دلپذیریه . ولی یادتون باشه اگه خواستین برین گیلک حتما قبلش میزتون رو رزرو کنین .

آدرس : بزرگراه کردستان - تقاطع ملاصدرا - مرکز تجاری مجتمع مسکونی پارک پرنس تلفن:۸۸۰۴۸۲۹۱-۸۸۰۵۲۹۹۸

این هم چندتا عکس از گیلک: 

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه دهم خرداد 1386 و ساعت 13:37 |
شیراز پر است از فست فود ! فست فود های خوشگل و بزرگ ! ما فقط رسیدیم که یکیشو امتحان کنیم : فست فود هات در خیابان غفیف آباد . هات یک فست فود ۲ طبقه با غذاهای متنوع میباشد و بسیار بسیار شلوغ - البته ما شب جمعه رفته بودیم و پر بود از جوانان جویای نام شیراز - اینجوری که از شواهد بر میومد ساندویچها کیفیت بهتری از پیتزاها دارن !سرویسشون با توجه یه شلوغیش خوبه ! نیمی از پرسنل از جمعیت نسوان هستن ! منوی غذاهاش هیجان انگیزه و دلت میخواهد همزمان چندتاشو امتحان کنی ! من ساندویچ استیکشو خوردم که بد نبود . این هم دو تا عکس از هات !

 

+ نوشته شده توسط Ali در چهارشنبه نهم خرداد 1386 و ساعت 18:58 |
یکی دیگه از رستورانهایی که تو شیراز رفتیم رستوران صوفی ۲ بود . اصولا رستوران صوفی از رستورانهای معروف شیرازه . صوفی ۱ اگر اشتباه نکرده باشم تو خیابان عفیف آباده البته هم رستورانش و هم فست فودش ولی اونجائیکه ما رفتیم صوفی ۲ بود که الان آدرسش یادم نیست ولی اگر پیدا کردم اضافه میکنم . در مجموع رستوران بدی نیست سرویسش خوبه تر و تمیزه و سالاد بار مفصل و خوبی داره . چلوکباب سلطانیش را من امتحان کردم که معمولی بود ولی همراهان از کلم پلوش راضی بودند .(مثل اینکه کلم پلو از غذاهای سنتی شیرازه).

 

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه هشتم خرداد 1386 و ساعت 17:48 |
خب بالاخره نوبت رستورانهای شیراز شد !

اولین جاییکه رفتیم برای شام یک مجموعه باغ رستوران و کافی شاپ در خارج از شیراز بود به اسم دالاهو ! یک جای بسیار بزرگ با سالنهای زیاد و محوطه نسبتا قشنگ . اصولا شیرازی ها چون خیلی اهل تفریح و بیرون رفتن از خانه هستن به همین خاط هم امکانات متناسب و خوبی هم براشون وجود داره . مثل باغها و رستورانهایی از قبیل همین دالاهو که ما رفتیم .

در هر حال جای با صفایی بود قیمتش هم بد نبود و من اونقدر گرسنم بود که اصلا یادم نیست غذاش خوشمزه بود یا نه ولی بد نبود . این هم یک عکس از جوجه کباب ماستی یا یک همچین چیزیجوجه كباب ماستي دالاهو !

+ نوشته شده توسط Ali در دوشنبه هفتم خرداد 1386 و ساعت 14:57 |
خب دوست دارین شام رو در یک رستوران تر و تمیز و اروم بگذرونین و یک غذای ایتالیایی مبسوط هم بخورین؟

یکی از رستورانهایی که من پیشنهاد میدم : رستوران روما است . روما تا اونجائیکه من میدونم دو تا شعبه داره یکی در خیابان شیخ بهایی شمالی و دیگری در نیاوران نرسیده به بلوار شهرداری . من خودم شیخ بهایی شو امتحان کردم و خوشم اومد : جو آروم - موسیقی خوب - غذای خوب و سرویس خوب . قیمتهاشم بد نیست . یک چیزی بین ناپولی و کوکو

پیشنهاد میدم حتما نون سیر و سالاد شو امتحان کنین

پ.ن: الان تو یک وبلاگی خوندم که رستوران روما یک شعبه دیگه هم داره و اونهم تو فودکورت جام جم هست و البته یکجایی هم نوشته بودن که سرویس رومای نیاوران اصلا خوب نیست ! نمیدونم این رستورانها چقدر به هم ارتباط دارن ؟!

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه یکم خرداد 1386 و ساعت 15:23 |
حتما اسم چلوکبابی شرف الاسلام را شنیدید! یکی از معروفترین رستورانهای بازار تهران ! مدتها است که رستوران فوق یک مرکز تهیه و توزیع غذا در تقاطع خیابان میرداماد و اتوبان مدرس افتتاح کرده است - فکر میکنم بیش از ۲ سال - که البته فقط اشپزخانه است یعنی سفارشات تلفنی و یا حضوری برای بردن و لا غیر !! یکی دو هفته پیش غذاشو امتحان کردم که حیفم اومد در موردش ننویسم ! باقالی پلو و چلو کباب سلطانی  (برگ و کوبیدّ) که بنظرم خیلی خوب بود - خصوصا کبابش - فقط حواستون باشه که یک پرس غذاش برای یک نفر زیاده !!!

منوی غذاهاش تا اونجاییکه یادمه عبارتست از: چلو کباب سلطانی - چلو کباب برگ - چلو کباب کوبیده - ته چین مرغ - باقالی پلو - جوجه کباب و احتمالا زرشک پلو با مرغ

تلفن سفارشات : ۲۲۲۵۵۲۱۵

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1386 و ساعت 17:48 |

حدود ده سال پيش رفته بودم يك ساندويچ فروشي و يك ساندويچ كباب چوبي خورده بودم كه هنوز مزه اش زير زبونم بود ! ديشب بالاخره فرصتي شد تا دوباره برم اونجا . البته آدرس دقيقش رو هم نمي دونستم ولي از اونجاييكه خدا آرزوهاي شكمي انسانهاي گرسنه را زود برآورده ميكند ! دقيقا در اولين كوچه اي بود كه وارد شدم! بگذريم !! سادويچ خانه كباب در خيابان سهروردي شمالي – پاليزي – انتهاي كوچه يازدهم واقع شده است. مغازه اي با ظاهر قديمي و بدون جاي نشستن و بسيار كوچك ! با غذاهايي بسيار خوشمزه و پيرمردي مهربان كه از شما سفارش ميگيرد.!

ساندويچا با پياز و جعفري بجاي كاهو سرو ميشود كه بسيار خوشمزه است. همونطوري كه از اسمش هم معلوم است اونجا به خاطر ساندويچهاي كباب چوبي اش معروف است ولي غذاهاي ديگيري هم دارد از جمله ساندويچهاي : استيك – رست بيف – سوسيس – همبرگر و ...!

حتما امتحان كنيد . واقعا خوبه !

تلفن:۸۸۷۴۱۳۸۸

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه سی ام فروردین 1386 و ساعت 9:45 |

كوردن بلو باگت

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه بیست و چهارم فروردین 1386 و ساعت 13:24 |
سلام سلام

باز هم خوراكي ! ديشب رفتيم فست فود باگت ! در خيابان پسيان . ساندويچي خوبيي من كه دوست داشتم . غذاهاش عبارت بودند از انواع برگرها ، سانويچهاي : ساب مارين استيك - سالامي - پپروني - چيكن كرم - ساب مارين چيكن تري ياكي - استيك چيلي و كوردن بلو كه عكسشو براتون گذاشتم . امتحانش اصلا ضرر نداره .

تلفن ۲۲۶۶۷۱۷۲

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه بیست و چهارم فروردین 1386 و ساعت 13:19 |

آنتركوت

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پنجم فروردین 1386 و ساعت 15:34 |

tuti frouti-shabo shabo

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پنجم فروردین 1386 و ساعت 15:33 |
رستوران مير مهنا :

ارائه دهنده غذاي ايراني و فكر كنم فرنگي سرويسش هم بد نيست موزيك بدي هم نداره از رستورانهاي قديمي كيش بحساب مياد . كيفيت غذاش هم نسبتا خوبه خصوصا اگه غذاي دريايي بخورين

ادرسش هم بلد نيستم يكجايي دم ساحل دورو براي هتل شايان است.

و اما بهترين رستوراني كه در كيش رفتم:

رستوران كوه نور -(رستوران هتل صدف)

بي تعارف ميگم يكي از بهترين رستورانهايي بود كه رفتم دكوراسيون جالي داره و غذاهاي بسيار عالي (البته اغلب غذاهاي فرنگي داره) و سرويسش هم بي نقص است حتما امتحانش كنيد

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پنجم فروردین 1386 و ساعت 15:23 |
نوبت میرسه به KFC اشنباه نكنين هيچ خبري از كنتاكي نيست بلكه عبارتست از Kish Fried Chicken

و غذايي بسيار مزخرف

و اما بستني و كافي شاپ هاگنداز : در مجموع خوبه ولي با توجه به اينكه بسنيش از نمايندگي دبي تامين ميشه بعضي وقتها (مثل اين دفعه كه ما رفتيم) با اتمام بعضي از طعمها روبرو ميشويد ولي حتما امتحانش كنيد

آدرس: مركز تجاري كيش

 

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پنجم فروردین 1386 و ساعت 15:14 |
آقا سلام عرض شد

چند روزی رو کیش بودم . لذا بد ندیدم در مورد رستورانهای آنجا هم بنویسم :

رستوران ساحلی توتی فروتی :

این رستوران در ابتدای اسکله تفریحی کیش واقع شده و با غذاهای فرنگی و کافی شاپ ارائه سرویس مینماید . غذای خوبی داره ولی سرویسش چندان تعریف نداره خصوصا که همه چه در ظروف یکبار مصرف سرو میشود .

در هر حال اگه رفتین اونورا حتما غذایی به نام شابو شابو را امتحان کنید (عکشم براتون میذارم)

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پنجم فروردین 1386 و ساعت 15:10 |

ديروز بعد از مدتها با رفقا رفتيم برگر ذغالي (خيابان ظفر – نبش اطلسي) يكي از قديمي ترين همبرگر ذغالي هاي تهران هنوز هم كيفيتش خوبه علاوه بر همبرگر ساندويچهاي مرغ و قارج و همچنين رست بيف خوبي هم داره .

راستي پياز حلقه هم به منوش اضافه شده (خوب بود)

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه هفدهم اسفند 1385 و ساعت 10:22 |
در يك ماه گذشته فرصتي پيش اومد تا دو بار به سلف سرويس موبي ديك برم . موبي ديك هم از جاهايي كه نياز به معرفي نداره يكي از قديمي ترين سلف سرويس هاي تهران كه مدتها در خيابان انقلاب حد فاصل چهاره راه وليعصر و كالج بوده و اينروزها در خيابان سپهبد قرني نبش سپند قرارداره . با تنوع غذايي فوق العاده و سلف سرويس بودن به معناي واقعي كلمه فقط يك مشكل داره و اونهم شلوغي بيش از اندازه است حتما بايد در ساعتهاي ابتدايي و يا انتهايي ظهر برين اونجا. راستي فقط ظهر ها و در طول هفته بازه و جمعه ها هم تعطيله
+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه هفدهم اسفند 1385 و ساعت 10:21 |

دوست دارين يك قهوه يا چايي با چند تا دونات درست و حسابي بخورين؟

خب پس كافي دونات رو فراموش نكنين !!!

آدرس : خيابان وليعصر مجتمع جام جم طبقه همكف

من دونات شكلاتي و ساده شو خيلي دوست دارم – سيب و دارچينش هم خوبه

جای باحالیه - ظاهرا اسنکهای خوبی هم داره

 

یک دونات و کافه فروشی دیگه هم (که فکر میکنم بی ارتباط با جام جم  نباشه) هم در مرکز تجاری مجتمع مسکونی پارک پرنس تقاطع کردستان و ملاصدرا باز شده که اونهم خیلی خوبه

+ نوشته شده توسط Ali در شنبه بیست و هشتم بهمن 1385 و ساعت 16:53 |
چند شب پيش جايي مهمان بوديم و از ساندويچ آتيش غذا گرفتن . بنظر من غذاش خوب بود البته ما ساندويچش رو خورديم (فيله مرغ سوخاري). بسته بندي ساندويچش هم خيلي جالبه اول زر ورق كاغذي بعد زر ورق آلومينيومي و بعد تو جعبه هاي خوشگل .

منوي غذاهاش هم از چند مدل ساندويچ مرغ و چيز برگر و ژامبون و پيتزا تشكيل شده

آدرس دقيقش رو هم نميدونم ولي تو خيابون دولت نرسيده به چهار راه پاسداران شايد حدود ۳۰۰-۴۰۰ متر مونده به چهار راه سمت جنوب خيابان واقع شده

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه پانزدهم بهمن 1385 و ساعت 19:19 |

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه دوازدهم بهمن 1385 و ساعت 7:45 |

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه دوازدهم بهمن 1385 و ساعت 7:45 |
هفته پیش با یکسری از همکارها رفتیم کبابخانه ریحون در کوچه کاج آبادی خیابان جردن - آخرین باری که رفته بودم اونجا در زمان دانشجویی بود . بغیر از تغییراتی در دکوراسیون ُ فرق دیگری نکرده بود .

کبابش بسیار خوب بود و سرویسش هم همینطور . البته من و سایر دوستان کباب کوبیده زدیم و در مورد کیفیت سایر کبابهایش نظری ندارم

 

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه دوازدهم بهمن 1385 و ساعت 7:43 |
هفته پیش با یکسری از همکارها رفتیم کبابخانه ریحون در کوچه کاج آبادی خیابان جردن - آخرین باری که رفته بودم اونجا در زمان دانشجویی بود . بغیر از تغییراتی در دکوراسیون ُ فرق دیگری نکرده بود .

کبابش بسیار خوب بود و سرویسش هم همینطور . البته من و سایر دوستان کباب کوبیده زدیم و در مورد کیفیت سایر کبابهایش نظری ندارم

 

+ نوشته شده توسط Ali در پنجشنبه دوازدهم بهمن 1385 و ساعت 7:43 |

 

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه هشتم بهمن 1385 و ساعت 7:57 |
دیشب رفتیم رستوران کوکو

من خیلی خوشم اومد ! از همه چیزش ! از دکوراسیون ! از فضا و محیطش و صد البته از غذاش که به نظر من جزو بهترین استیکهایی بو که تا حالا خوردم .

منوی رستوران کوکو از انواع گریل - پاستا - پیتزا و پیش غذاهای خوشمزه تشکیل شده .

البته تنها اشکالش اینه که کمی کوچیکه کلا اگر اشتباه نکرده باشم ۸ تا میز داره . ولی بجاش خیلی خوشگله من که آرزوی داشتن همچین رستورانی رو دارم .

پیشنهاد میدم حتما امتحان کنین . آدرس: خیابان وزرا روبروی سینما کانون

عکس رستوران

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه هشتم بهمن 1385 و ساعت 7:48 |
+ نوشته شده توسط Ali در چهارشنبه چهارم بهمن 1385 و ساعت 17:40 |
+ نوشته شده توسط Ali در چهارشنبه چهارم بهمن 1385 و ساعت 17:39 |
+ نوشته شده توسط Ali در چهارشنبه چهارم بهمن 1385 و ساعت 17:38 |
+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه یکم بهمن 1385 و ساعت 14:32 |
سلام

آخه لوکس طلایی که دیگه نیاز به معرفی نداره ! در هر حال جمعه گذشته لوکس طلایی بودیم فکر میکنم جزو چلوکبابیهای قدیمی باشه چون من بچه بودم هم اونجا رفتم.

من اصولا باهاش خیلی حال نمیکنم !!! هر چند کیفیت غذاش بد نیست من کوبیده و باقالی پلو اش را دوست دارم . ولی از نظر محیط و سرویس نمیدونم باید کجا حسابش کنم نه در حد نایب است و نه در حد شمشیری باغ فردوس .

منوی غذاشو برای دوستداران اضافه میکنم

+ نوشته شده توسط Ali در یکشنبه یکم بهمن 1385 و ساعت 13:59 |
سفره خانه سنتی باربد در خیابان سئول پلاک ۸۷ واقع شده . شبها برنامه موسیقی سنتی داره ولی ناهار ها نه!

من شب اونجا نرفتم و نمیدونم برنامه موسیقیش چجوریه ؟!

ولی غذا و سرویسش خوبه ۱ خصوصا کباب و دیزی . محیطش هم قشنگه و دکوراسیونش نسبتا قشنگه اینجا هم به رفتنش می ارزه . امتحانش کنین!

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه بیست و دوم دی 1385 و ساعت 15:21 |
دوستانی که اهل پیتزا به سبک ایتالیایی هستن حتما پیتزا ناپولی یا رومونا در ملاصدرا - پاسدارن یا شریعتی رو امتحان کردن . بتازگی شعبه جدیدی از رستوران فوق در قیطریه باز شده با اندکی تفاوت و  این دفعه می خوام در مورد این رستوران توضیح بدم:

رستوران ناپولی در قیطریه - ضلع شمالی پارک خ کتابی خ شمس خ پولادوند پلاک ۲۶ واقع شده است و رستوران نسبتا بزرگی بحساب میاد حدود ۳۰۰ نفر ظرفیت داره و دکوراسیونی به سبک ایتالیایی و بسیار زیبا . منوی غذا از سایر شعب متنوع تره : شامل پیش غذا: سوپ و نان سیر و سالادها

پیتزاها و گریلها (استیک - فیله مرغ - میگو  - فیله منیون) و برگرها و انواع پاستا و لازانیا و منوی کافی شاپ و دسر

کیفیت غذا : گریلها فوق العاده ولی کیفیت پیتزا پایین تر از شعب دیگر !!!

سرویس : تعداد گارسونها و پیشخدمتها زیاد است ولی با توجه به وسعت و تعداد زیاد مشتری چندان جالب نیست هر چند تمام سعی خودشونو میکنن ولی کمبودها به چشم میاد . به نظر من برای اینکه بتونن مشتری هاشونو حفظ کنن باید تعداد گارسونها و آموزشها رو زیادتر کنن.

ولی ئر مجموع رستوران خوبیه خصوصا محیط قشنگی داره (البته دیشب خیلی شلوغ بود و پر سر و صدا) ولی به امتحانش می ارزه !!!! 

+ نوشته شده توسط Ali در جمعه بیست و دوم دی 1385 و ساعت 13:49 |
سلام

اگر قرار باشه یک روزی دلتون بخواد برین بیرون از خونه در تهران صبحانه بخورین کجا میرین؟

فکر نمیکنم جایی غیر از رستوران اردک آبی رو بتونین پیدا کنین . رستوران اردک آبی در تجریش خیابان جعفر آباد و در طبقه دوم مرکز خرید تندیس واقع شده است.

جایی تر و تمیز با دکوراسیون و سرویس نسبتاٌ خوب. صبحانه از دو منوی سرد و گرم و همچنین نوشیدنی تشکیل شده (سلف سرویس ) و تنوع هر کدام هم نسبتا خوبه .معمولا ما ایرانیها عادت به صبحانه خوردن در خارج از خانه اونهم در شهر خودمان را نداریم  ولی به نظر من صبحانه خوردن در خارج از خانه هم تنوع و صفای خاصی داره در هر حال من که از اردک آبی و صبحانه اش خوشم میاد.

پیشنهاد میدم شما هم یک سری بزنین به امتحانش  می ارزد.

 

+ نوشته شده توسط Ali در سه شنبه نوزدهم دی 1385 و ساعت 7:47 |
دیروز بعد از ۲-۳ سال مجددا از کباب بناب واقع در خیابان شیراز شمالی روبروی شیرینی سرای ونک غذا گرفتیم و جاتون اصلا خالی نبود چون کیفیت غذاش خیلی پایین اومده : جوجه و کباب برگ بسیار خشک و کوبیده خام و نپخته البته شیشلیکش بد نبود و از سایر غذاهاش بهتر بود
+ نوشته شده توسط Ali در شنبه نهم دی 1385 و ساعت 16:22 |